Tentang Kami

WorldWellness Network Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat yang memasarkan produk-produk yang dimasukkan teknologi yang dinamakan Qnergi iaitu Quantum Energy atau bahasa mudahnya tenaga alami atau tenaga alam semesta dimana teknologi ini berasaskan Informational Medicine. Semua rangkaian produk adalah ciptaan & formulasi oleh Prof. Dato’ Dr. Noordin Darus, Pengasas & Pengerusi Eksekutif WorldWellness Network Sdn. Bhd. Beliau merupakan seorang Professor & Doktor Perubatan, pernah bertugas sebagai Pengarah Sains Sukan di Majlis Sukan Negara (MSN) dan juga seorang guru kesejahteraan yang terkenal. Sehingga kini, lebih daripada 500,000 orang pengguna telah merasai dan mendapat manfaat produk-produk hasil ciptaan beliau.

Syarikat WorldWellness Network Sdn. Bhd. menawarkan peluang kepada para usahawan yang ingin berjaya dalam kehidupan mengikut kepakaran dan kehendak masing-masing. Tidak kira sebelum ini anda dari bidang apa sekali pun kerana kejatuhan harga ringgit dan kenaikan harga barang tidak kenal dan tidak peduli siapa anda.

Maka kerana itu, Pelan Perniagaan WorldWellness Network Sdn. Bhd. adalah memenuhi kriteria dan kehendak Leader, Dealer, Customer & Investor.

2018 adalah tahun yang sangat mencabar. Kita semua harus cepat merebut peluang dan lakukan secara bersungguh-sungguh apa juga bidang yang kita ceburi sehingga berjaya.

Kami dari WorldWellness Network Sdn. Bhd. mengucapkan selamat datang kepada anda semua. Semoga sentiasa dirahmati dan diberi keberkatan serta rezeki yang sangat lumayan bersama-sama WorldWellness Network Sdn. Bhd., InsyaAllah.Lesen Perniagaan - WorldWellness Network Sdn. Bhd.Malaysia
WorldWellness Network Sdn. Bhd.
No. 21, JALAN PJS 5/28B,
Petaling Jaya Commercial Centre (PJCC) 46150,
Petaling Jaya, Selangor Malaysia

Telefon
+603 7788 7791 (Pejabat)
+603 7788 7792 (Faks)
+6017 4040 773 (Whatsapp / SMS)

Waktu Operasi
Isnin - Jumaat : 10.00 pg - 6.00 ptg
Sabtu : 10.00 pg - 2.00 ptg
Ahad & Cuti Am : Tutup

Emel
enquiry@worldwellness.com.my
Informasi
Utama
Tentang Kami

Khidmat Pelanggan
Terma dan Syarat
Hubungi Kami


Kembali ke ATASCopyright © WorldWellness Network Sdn. Bhd.
All rights reserved.